Laat uw gebouw stralen dankzij onze glazenwassers

Onderhoud zonnepanelen: waarom?

Vaak horen we de vraag: “Zonnepanelen reinigen, is dat eigenlijk wel nodig?”. Hierop antwoorden wij volmondig “Ja!”. Stofdeeltjes, zand, regen en vallende bladeren kunnen er al snel voor zorgen dat zonnepanelen bedekt worden onder een laagje vuil. Hierdoor vermindert hun rendement, en dat is nadelig voor uw investering.

 

Zonnepanelen reinigen is dus zeker en vast een noodzakelijke klus. Bovendien zal een goede reiniging ook de levensduur van de panelen verhogen. Het is voldoende om ze één keer per jaar te onderwerpen aan een grondige wasbeurt. Uiteraard hoeft u dit niet zelf te doen. Aquazoozle beschikt over de nodige ervaring en apparatuur om op een professionele manier zonnepanelen te reinigen.

 

Aquazoozle gebruikt steeds osmosewater om uw zonnepanelen te reinigen. Dit is gefilterd water in zijn zuiverste vorm, dat alle vuil direct absorbeert. Het systeem garandeert een glashelder resultaat. Zonnepanelen reinigen wij niet met zeep omdat dit een nadelige invloed kan hebben op de werking ervan.