Uw dak laten reinigen

Vaak onderschat men het belang van een deftige dakreiniging. Wanneer uw dak gereinigd dient te worden laat u best een professional langskomen. Reken daarvoor op Aquazoozle. Wij maken met veel plezier een offerte op maat voor uw dakreiniging.

Laat uw dak reinigen door Aquazoozle

Aquazoozle heeft al heel wat jaren ervaring in het reinigen van daken. U kan dan ook 100% op ons vertrouwen om op een veilige en efficiënte manier uw dak schoon te maken. Dit doen we door al het vuil zorgvuldig uit de goot te scheppen en deze vervolgens goed door te spoelen. Eventueel gebruiken we ook een stevige borstel om hardnekkig vuil te verwijderen.

Wanneer we een dak laat reinigen controleren we achteraf grondig of het water opnieuw vlot kan wegvloeien en onderwerpen we ook de goot van het dak zelf aan een poetsbeurt. Na een dakgootreiniging door Aquazoozle kan u er dus op vertrouwen dat uw dak opnieuw naar behoren werkt én dat ze er ook spik en span uitziet.

Veilig uw dak reinigen? Bel Aquazoozle

Op tijd en stond uw dak reinigen kan heel wat problemen voorkomen. Ziet u het echter niet zitten om dit zelf te doen, dan kan u rekenen op Aquazoozle uit Malle (Antwerpen). Contacteer ons gerust en we komen bij u langs om alvast een gratis offerte op te stellen.

Aquazoozle hanteert eerlijke en correcte prijzen. De prijzen die in de offerte worden afgesproken blijven gedurende lange tijd hetzelfde.

Bel dus snel naar 0496/84.05.46 of stuur een e-mail naar info@aquazoozle.be.