Glazenwasser Essen: wij maken al uw ramen schoon!

Propere, heldere ramen zonder strepen? Maar u heeft er zelf geen zin in, in al dat ramen lappen? Gelijk heeft u! Want daarvoor is Aquazoozle er!

Ervaring en passie voor schone ramen

Wij zijn uw glazenwasser van dienst. Met heel wat ervaring en passie voor schone ruiten maken wij uw ramen weer helemaal proper. We beperken ons niet tot het glas, nee, ook uw ramen, raamomlijstingen en vensterbanken maken we mee schoon. En het positieve voor u? U hoeft helemaal niks te doen! Behalve ons bellen voor een afspraak.

Zonnepanelen schoonmaken en nog meer!

En wij kunnen zelfs nog meer voor u doen. Want wist u dat Aquazoozle ook deze zaken voor u doet?

  • uw veranda, aanbouw of uitbouw schoonmaken
  • de schoonmaak na een verbouwing of bij de oplevering van een nieuwbouw
  • uw oprit er terug als nieuw laten uitzien
  • zonnepanelen schoonmaken: een must als u wilt dat uw zonnepanelen blijven renderen

Ook voor bedrijven in Essen zijn we de glazenwasser van dienst!

Misschien heb jij wel een eigen zaak? Een leuke winkel in het centrum van Essen? Of een bedrijf? Of je runt een praktijk als kinesist, tandarts, huisarts,… Dan wilt u absoluut dat uw bedrijf of zaak er proper voorkomt. Wij poetsen de ramen van heel wat zelfstandigen en ondernemers in de buurt van Essen. Zoekt u nog een betrouwbare glazenwasser uit Essen? Maak dan zeker snel een afspraak met Aquazoozle. Wij maken met plezier een vrijblijvende offerte voor u!

Klant Kwista uit Essen over glazenwasser Aquazoozle

Zo poetsen wij onder meer de ramen bij het bedrijf Kwista uit Essen. Stan en Nele, eigenaars van dit bedrijf, spreken lovend over Aquazoozle: ‘Op Aquazoozle reken we iedere 2 weken om ons ramen terug proper te maken. Heerlijk. Ze zijn er altijd en achteraf vinden we het heel fijn dat al onze ruiten er terug zo fris en proper uitzien. Een echt gemak!’

Ramen schoonmaken met osmosewater? Nu ook in Essen!

Als professionele glazenwasserij maken wij ook ramen schoon met osmosewater. Osmosewater is water dat volledig vrij is van onzuiverheden. Met osmosewater kunnen we uw ramen perfect zonder strepen schoonmaken. Er komt zelfs geen schoonmaakmiddel meer bij kijken. Deze methode is dan ook perfect milieuvriendelijk. Een bemerking: ramen kunnen wel niet langs de binnenkant schoongemaakt worden met deze methode.

Altijd gratis offerte

Benieuwd wat het kost om uw ramen te laten kuisen? Wij maken altijd gratis en vrijblijvend een offerte voor u. Zo weet u perfect hoeveel het ramenwassen u zal kosten.