Ruitenwasser Aquazoozle aan de slag in Beerse

Aquazoozle is een vaste waarde in de Kempen, voornamelijk als ramenwasserij in Beerse. Ons schoonmaakbedrijf heeft een stevige reputatie als het op het ramen wassen aankomt. Onze KMO bestaat uit een dynamisch en flexibel team dat paraat staat voor al haar klanten, waaronder heel veel particulieren.

Ramen wassen zonder strepen

  • Vergt het ramen wassen (te) veel van jouw tijd?
  • Vertonen jouw ramen strepen na het reinigen?
  • Voel je je niet op je gemak op een ladder om de hogere delen te wassen?

Waarom geen beroep doen op een professionele ruitenwasser in regio Beerse.
Aquazoozle is een vaste waarde in de Kempen, ons schoonmaakbedrijf heeft een stevige reputatie als het op het ramen wassen aankomt.  Onze KMO bestaat uit een dynamisch en flexibel team dat paraat staat voor al haar klanten, waaronder heel veel particulieren.
Kris, de zaakvoerder, en zijn zoon Diether werken mee en zien erop toe dat het team de schoonmaak tot in de puntjes uitvoert.

Waarom kiezen voor schoonmaakbedrijf Aquazoozle?

  • een duidelijke en correcte prijsofferte
  • een vakman uit de streek
  • een team voorzien van alle professionele tools (ladders, reinigingsproducten, telescoopsteel, …)
  • een efficiënte én kwaliteitsvolle schoonmaak.

Wilfried Hanssen uit Beerse over het ramen wassen door Aquazoozle

“Nu we een dagje ouder worden, besteden we het ruiten wassen liever uit. We zijn erg tevreden van de mannen van Aquazoozle die goedgemutst aan het werk gaan en de ramen zeer proper achter laten. Ook de boorden worden gepoetst. Met zo’n propere ramen kan ik nog meer genieten van het zicht op de tuin.” (Wilfried Hanssen, Beerse)

Firma DCA uit Beerse over de schoonmaak van hun kantoor

“Voor de schoonmaak van onze lichtstraten hebben we contact opgenomen met Aquazoozle, een lokale partner. Zij boden ons een snelle en correcte service met een topresultaat. Ook de administratie verloopt zorgeloos.” (Firma DCA uit Beerse)