Ramen wassen was nog nooit zo makkelijk

Altijd kunnen genieten van kraaknette ramen: wie droomt er niet van? Jammer genoeg is het wassen van de ruiten een intensieve klus die vaak op de lange baan wordt geschoven. Bovendien is niet elk raam even makkelijk te bereiken. Zowel voor particulieren als voor bedrijven is het dan ook geen overbodige luxe om de hulp in te roepen van een ruitenwasser. Aquazoozle uit Malle (Antwerpen) is hiervoor de ideale kandidaat. Onze jarenlange ervaring in ramen wassen, gecombineerd met de juiste technieken, zorgt ervoor dat wij elk project tot een kraaknet resultaat brengen.

Ramen wassen zonder strepen? Geen probleem!

Het poetsen van ramen is een hele opdracht. Het vergt veel tijd en ondanks uw inspanningen blijven er na het ramen wassen vaak strepen achter op de ruit. Bent u het beu om steeds ontmoedigd te worden door deze taak, laat dan uw ramen wassen door Aquazoozle. Zowel bij mensen thuis als bij kantoorgebouwen zorgen wij voor perfect propere ruiten. Wanneer het gaat over ramen wassen beschikken wij over een arsenaal aan technieken en materialen, waaronder reiniging met osmose water. Bij deze techniek worden alle nitraten e.d. uit het water gehaald zodat we uw ramen wassen met water in zijn puurste vorm. Dit geeft zo mogelijk een nog zuiverder resultaat waarbij strepen volledig tot de verleden tijd behoren.

Ramenwasser Beerse

Veranda’s, dakvensters, koepels,…Alle ramen wassen wij

Ramen wassen is dus zonder twijfel dé specialiteit van Aquazoozle uit Malle. Het begrip “ramen” mag u trouwens erg ruim interpreteren. Veranda’s, pergola’s, dakvensters, lichtkoepels: wij nemen al deze glaspartijenonderhanden en zorgen dat ze glanzen als nooit tevoren!

Ramen Wassen Zonder Strepen
Ramen wassen op de bovenverdieping behoort dus eveneens tot onze diensten en ook voor etalages, reclameborden en kantoorgebouwen bieden wij de juiste oplossingen. Ook de moeilijkere klussen nemen wij met veel plezier voor onze rekening! Naast ramen wassen zullen wij trouwens ook altijd mee de omlijstingen en de vensterbanken reinigen. Zo hoeft u zich hier geen zorgen om te maken en zullen uw ramen er in hun geheel fantastisch uitzien.