Zonnepanelen reinigen

Wij zitten al jaren in het vak en weten als de beste hoe we uw zonnepanelen moeten reinigen. Voor bedrijven en particulieren, op platte en schuine daken: zonnepanelen reinigen kunnen wij als de beste!

Zonnepanelen reinigen, een must

Steeds meer gebouwen worden uitgerust met zonnepanelen om op een ecologische manier energie te produceren. De aankoop van zonnepanelen is een heuse investering, waarvan uiteraard verwacht wordt dat ze maximaal rendeert. Om dit te realiseren is een degelijk en regelmatig onderhoudonmisbaar; een klus die Aquazoozle uit Malle graag op zich neemt. Wij zitten al jaren in het vak en weten als de beste hoe we uw zonnepanelen moeten reinigen. Voor bedrijven en particulieren, op platte en schuine daken: zonnepanelen reinigen kunnen wij als de beste!

Waarom zonnepanelen reinigen?

Vaak horen we de vraag “zonnepanelen reinigen, is dat eigenlijk wel nodig?”. Hierop antwoorden wij volmondig “ja”! Stofdeeltjes, zand, regen en vallende bladeren kunnen er immers al snel voor zorgen dat zonnepanelen bedekt worden onder een laagje vuil. Hierdoor vermindert hun rendement, wat uw investering geen goed doet. Zonnepanelen reinigen is dus zeker en vast een noodzakelijke klus. Bovendien zal een goede reiniging ook de levensduur van de panelen verhogen. Wilt u graag uw zonnepanelen reinigen? Dan is het voldoende om ze één keer per jaar te onderwerpen aan een grondige wasbeurt. Uiteraard hoeft u dit niet zelf te doen. Aquazoozle beschikt over de nodige ervaring en apparatuur om op een professionele manier zonnepanelen te reinigen.

Zonnepanelen reinigen met osmosewater

De reiniging van zonnepanelen is een delicate klus die uiteraard volgens de regels van de kunst moet gebeuren.

Daarom gebruiken we bij Aquazoozle steeds osmosewater wanneer we zonnepanelen reinigen. Dit houdt in dat we leidingwater door verschillende filters laten lopen die de nitraten uit het water halen, zodat we water overhouden in zijn puurste vorm. Komt dit water in aanraking met vuil, dan wordt dit onmiddellijk geabsorbeerd met een glashelder resultaat tot gevolg. Zonnepanelen reinigen met zeep doen wij daarentegen niet. Het gebruik van zeep kan immers een negatieve invloed hebben op de werking van de panelen. Wilt u uw zonnepanelen reinigen met osmosewater? Neem dan contact op met Aquazoozle uit provincie Antwerpen!

Zelf zonnepanelen reinigen? Schakel beter de hulp in van Aquazoozle!

Wanneer het gaat om zonnepanelen reinigen maken wij geen enkel onderscheid tussen particulieren en bedrijven. Beide zijn welkom bij ons en worden behandeld met een service op maat. Wilt u dus uw zonnepanelen reinigen, neem dan gerust contact op met ons. Net als bij het wassen van ramen komen we eerst langs om een gratis prijsofferte op te maken. Uiteraard beslist u ook zelf hoe vaak we moeten langskomen om uw zonnepanelen te reinigen. Kan u geen specifieke data vastleggen, dan volstaat een telefoontje op voorhand om snel een afspraak te plannen. Zorg ervoor dat uw zonnepanelen zoveel mogelijk zonlicht kunnen opvangen; laat ze reinigen door Aquazoozle!

Onderhoud zonnepanelen: waarom?

Vaak horen we de vraag: “Zonnepanelen reinigen, is dat eigenlijk wel nodig?”. Hierop antwoorden wij volmondig “Ja!”. Stofdeeltjes, zand, regen en vallende bladeren kunnen er al snel voor zorgen dat zonnepanelen bedekt worden onder een laagje vuil. Hierdoor vermindert hun rendement, en dat is nadelig voor uw investering.

Zonnepanelen reinigen is dus zeker en vast een noodzakelijke klus. Bovendien zal een goede reiniging ook de levensduur van de panelen verhogen. Het is voldoende om ze één keer per jaar te onderwerpen aan een grondige wasbeurt. Uiteraard hoeft u dit niet zelf te doen. Aquazoozle beschikt over de nodige ervaring en apparatuur om op een professionele manier zonnepanelen te reinigen.

Aquazoozle gebruikt steeds osmosewater om uw zonnepanelen te reinigen. Dit is gefilterd water in zijn zuiverste vorm, dat alle vuil direct absorbeert. Het systeem garandeert een glashelder resultaat. Zonnepanelen reinigen wij niet met zeep omdat dit een nadelige invloed kan hebben op de werking ervan.

zonnepanelen reinigen

Prijs reiniging zonnepanelen

Om uw zonnepanelen professioneel te laten reinigen, bent u bij ruitenwasser Aquazoozle aan het juiste adres. Aquazoozle biedt een persoonlijke service aan. We komen graag bij u langs voor een vrijblijvende prijsofferte en om uw wensen te bespreken.

Interesse? Bel ons op het nummer 0496/84.05.46 of mail naar info@aquazoozle.be.

Ruitenwasser Aquazoozle werkt in de provincie Antwerpen in een ruime straal van 40 km rond de thuisbasis in Malle. Wilt u weten of we ook in uw regio langskomen? Neem dan een kijkje op de pagina met onze regio’s.

Aquazoozle hanteert eerlijke en correcte prijzen. De prijzen die in de offerte worden afgesproken blijven gedurende lange tijd hetzelfde. Uiteraard is de prijs afhankelijk van het aantal en de ligging van de panelen.

Uiteraard beslist u ook zelf hoe vaak we moeten langskomen om uw zonnepanelen te reinigen. Kunt u geen specifieke data vastleggen, dan volstaat een telefoontje op voorhand om snel een afspraak te plannen.